top of page

Group

Public·27 members
Fairlickson Akow
Fairlickson Akow

Shrek 1 Dublat Romanal


Shrek 1 Dublat Romanal - Un film de animație pentru toată familia
Shrek este un film de animație produs de DreamWorks Animation și lansat în anul 2001. Filmul este bazat pe cartea cu același nume scrisă de William Steig și spune povestea unui ogre verde numit Shrek, care trăiește într-o mlaștină și își dorește să fie lăsat în pace de toate creaturile fantastice care îi invadează teritoriul. Totul se schimbă când Shrek face o înțelegere cu Lordul Farquaad, un tiran care vrea să devină rege, și acceptă să îi elibereze pe toți prizonierii lui Farquaad în schimbul unei prințese pe care acesta vrea să o ia de soție. Astfel, Shrek pleacă într-o aventură alături de un măgar vorbitor, care devine prietenul lui, și o întâlnește pe Prințesa Fiona, care ascunde un secret surprinzător.


Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ft.co%2FX5xMZvNxKe&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3ZWTEPTF_z4ks3R3c9ENp-


Shrek este un film plin de umor, acțiune și romantism, care a cucerit publicul de toate vârstele și a câștigat numeroase premii, printre care și Oscarul pentru cel mai bun film de animație. Filmul are și trei continuări: Shrek 2 (2004), Shrek the Third (2007) și Shrek Forever After (2010), precum și un spin-off: Puss in Boots (2011). Toate aceste filme au fost dublate în limba română de actori cunoscuți, cum ar fi Florin Piersic Jr., Andreea Marin, Dan Bittman, Mihai Bendeac, Andi Vasluianu și alții.


Dacă vrei să vezi Shrek 1 Dublat Romanal, poți să accesezi una dintre următoarele surse online: • [Shrek (2001) Film Online Subtitrat in Romana- FSonline]: Aici poți să vezi filmul integral, cu subtitrare în română, fără întreruperi sau reclame. • [Shrek 1 Dublat In Romana Kumu]: Aici poți să descarci filmul pe calculator sau pe telefon, cu dublaj în română, în format HD.
Sper că ți-a plăcut articolul meu și că te vei bucura de filmul Shrek 1 Dublat Romanal. Dacă ai alte întrebări sau sugestii, nu ezita să mă contactezi. Îți urez o zi frumoasă!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • L
  ldauncey2004
 • Arya Bhatnagar
  Arya Bhatnagar
 • Reno Smidt
  Reno Smidt
 • Maruvs Maruvs
  Maruvs Maruvs
 • Dave Marshall
  Dave Marshall
bottom of page